Behandlingscenter Møllen

Alkoholbehandling og motivation til alkoholafvænning

Vi bryder den nedadgående kurve gennem

behandling efter Minnesotamodellen

DØGN TELEFON

7026 1224

Vi tilbyder bl.a.

Alkoholbehandling

Motivation og råd til pårørende

Familiebehandling

Alkoholrådgivning

Personalet

Ædru alkoholikere forstår til fulde de alvorlige problemer, følelserne og den destruktive tankeverden, som er drikkeriets tro følgesvend. Alle ansatte på Behandlingscenter Møllen er derfor ædru alkoholikere, herunder behandlerne som også har en behandlingsrelevant baggrund og uddannelse.

Vi lægger meget stor vægt på det terapeutiske miljø på Møllen, da vi er klar over at det er altafgørende for en vellykket behandling, at du kan føle dig tryg og tillidsfuld, tør åbne dig og være helt ærlig omkring dig selv – alt sammen i en virkelige positiv, varm og imødekommende atmosfære.

Adresse

Behandlingscenter Møllen
Alsted Skovvej 5
7160 Tørring

+45 70261224
CVRnr: 30080734
Email: Info@mollen.dk

RING DØGNET RUNDT ALLE UGENS DAGE PÅ TELEFON

7026 1224

ALKOHOLBEHANDLING OG MOTIVATION TIL ALKOHOLAFVÆNNING

Alkoholbehandling og – rådgivning

Alkoholbehandling på Behandlingscenter Møllen er tilrettelagt således at såvel klienter som pårørende får den optimale, individuelle behandling. Vi bestræber os på til enhver tid at tilbyde den bedste alkoholafvænning og behandling tilrettelagt efter den enkeltes behov.

På Behandlingscenter Møllen lægger vi meget stor vægt på klientens ret til anonymitet. Hvis du ønsker det, kan du derfor lade dig indskrive helt anonymt!

Hvorfor Behandlingscenter Møllen?

Behandlingscenter Møllen er det eneste Alkoholbehandlingscenter i Danmark, som kun henvender sig til privatpersoner og til virksomheder. Vi tilbyder behandling af Alkohol- og/eller medicinafhængighed, men vi modtager ikke kommunalt anbragte klienter eller narkomaner.

Vi sætter pris på at være et lille behandlingscenter, da vi mener, det er afgørende for at kunne udføre relevant individuel alkoholbehandling. Vi har plads til 12 beboere, som alle bor på eneværelse.

Anonymitet i alkoholbehandlingen

På Behandlingscenter Møllen lægger vi meget stor vægt på klientens ret til anonymitet. Hvis du ønsker det, kan du derfor lade dig indskrive helt anonymt!

Vi værner nidkært og strengt over denne ret, og sikrer os at INGEN, udover dem som klienten selv ønsker, kan få oplysninger af nogen art.

Vi har til huse i dejlige lokaliteter, oprindeligt en vandmølle som er genopført i en ny form, og specielt indrettet til at huse 11 beboere. Indkvartering finder sted i enkeltværelser.

Derfor kan vi tilbyde klienterne hyggelige, komfortable og venlige omgivelser med hjemlige stuer og tilhørende undervisningsfaciliteter, stor parklignende have med å-gennemløb, egen fiskesø, bålplads og en fantastisk smuk og rekreerende natur lige udenfor døren.

Før du gør noget

Har du selv, eller én du holder af, et problem med alkoholafhængighed og/eller medicinafhængighed? Har du brug for hjælp til at motivere et familiemedlem, en ven, medarbejder eller kollega, til at modtage alkoholbehandling, så ring til os – vi hjælper med motivationsrådgivning. Rådgivning og motiavationssamtaler er gratis.

Læs mere på vores hjemmeside.

www.mollen.dk

Behandlingscenter Møllen