Danmarks bedste bud på brugerindflydelse

Du er landet på en hjemmeside om det, vi har kaldt ‘ByggeklodsModellen’. Vi er ret sikre på, at det må være Danmarks bedste bud på brugerindfyldelse – måske er det verdens bedste bud faktisk.

Vi plejer at sige, at modellen ikke er rocket science. Det er en praktisk model, som placerer ansvaret for en brugers forløb, hvor det hører til – hos brugeren. Og det er en model, som placeres os som professionelle, hvor vi hører til – ved siden af brugeren, eller måske endda bagved brugeren, hvor vi bruger det vi kan til at hjælpe med det, som brugeren ønsker.

Modellen kræver brugere, som vil have ansvar og professionelle, som tør opgive illusionen om kontrol.

Her på siden kan du læse, alt det vi har bygget vores behandlingstilbud på: Du kan læse om hvorfor vi gør, som vi gør, hvordan vi gør, hvad udfordringerne er osv. Du kan også downloade alt vores materiale gratis her på siden.

Om Byggeklodsmodellen

ByggeklodsModellen er en unik inkluderende udvikling- og undervisningsmodel, vi selv har opfundet. Når jeg siger vi, så mener jeg Ditte Brøgger Løjborg, Karina Rohr Sørensen og Henrik Beck. Vi har afprøvet metoden i langt over 1000 brugerforløb og set, hvordan metoden har gjort en forskel i mange menneskers liv. Derfor mener vi nu, at tidspunktet er kommet til, hvor resten af udsatte området skal have mulighed for at benytte sig af vores fantastiske materiale til gratis downloads.

Efter vores mening kan ByggeklodsModellen være en stor hjælp til professionelle som: misbrugsbehandlere, socialrådgivere, terapeuter, pædagoger, misbrugskonsulenter, fængselsbetjente, fængselsbehandlere, SSP-medarbejdere, støtte- og kontakt personer, mentorer i EXIT-programmer, støttepersoner til psykiske skrøbelige mennesker o.a.

Byggeklodsmodellen
c/o MotivationsHuset
Christians Brygge 24, 4. sal t.v.
1559 København V

Tlf.: +45 60 22 82 95
hb@byggeklodsmodellen.dk

Miniuddannelse

Henrik Beck udbyder nu en 7 dages workshop i opbygning af et misbrugs-og kriminalitetsbehandlingsprogram med høj grad af brugerindflydelse. 

Jeg har mange gode erfaringer med at bruge workshop som et effektivt læringsværktøj. Det er med stolthed, at jeg nu præsenterer min nye 7 dages workshop i brugen af ByggeklodsModellen.

Workshoppen har sit udgangspunkt i relations- og motivationsarbejde samt brugerinddragelse i udviklingsprocessen med udsatte mennesker.
Vores workshop er en semi-struktureret proces, hvor deltagerne præsenteres for mange forskellige oplæg, hvor fokus er centreret på enkelthederne i tilgange og omsætning af ByggeklodsModellen. Uddannelsen rummer gode muligheder for, at deltagerne, via forskellige teknikker eller ”øvelser”, kan øve og udføre en aktiv rolle i at skabe et output, ex. implementeringen af ByggeklodsModellen i egen organisation, eller hvordan brugerne bygger sin egen behandlingsplan.

 

7 Dages workshop

Med min nye 7 dages workshop, der fylder din faglige værktøjskasse og giver dig nye perspektiver i arbejdet med:

·      Mennesker der er arbejdsløse og mangler motivation

·      Unge med skole- og adfærdsproblematikker

·      Unge med kriminalitets- og misbrugsproblematikker

·      Misbrugere i substitutionsbehandling

·      Bandemedlemmer og rockere

·      Mennesker med psykisk skrøbelighed

·      Mennesker der afsoner i fængsel

·      Mennesker der er indskrevet misbrugsbehandling

Klik ind på vores hjemmeside og læs mere