km

Kirsten Magdavius

Alkoholbehandler

Individuel alkoholbehandling

Jeg tilbyder bl.a.

  • Alkoholbehandling
  • Pårørendebejhandling
  • Healing
  • Zoneterapi

Uddannelser

Læreruddannet
FDZ-zoneterapeut og healer.

   Kurser og foredrag

“Ædru – og hvad så?”
“Knogleskørhed – hvad kan vi selv gøre?”
“Sammenfald og smerter – hvordan kommer jeg videre?”

  Bøger og CD

Jeg har skrevet 4 bøger og udgivet en CD

  • “Ædru – og hvad så??”
  • “At leve med en alkoholiker”
  • “Berus dig i livet”
  • “Knogleskørhed – hvad kan vi selv gøre?”
  • CD-en “Nyd din ædruelighed”.

Adresse

Kirsten Magdavius
Falstersgade 59,
8000 Århus C

Ring eller skriv hvis du har spørgsmål

Telefon: 7627 3340

Jeg træffes bedst hverdage mellem 9.00-9.30.

Ellers tager min telefonsvarer mod besked, og jeg ringer tilbage til dig.

Eller skriv på Mail:magdavius@mail.dk

 

Om mig

Jeg hedder Kirsten Magdavius og er en årgang -52.

I 1977 blev jeg uddannet lærer, senere tog jeg en uddannelse som FDZ-zoneterapeut og healer.

Jeg har hele mit voksne liv beskæftiget mig med psykologi, selvudvikling og åndsvidenskab, og udover mine uddannelser har jeg deltaget i mange selvudviklingskurser og udviklingsgrupper.

Siden 1990 har jeg haft egen klinik, hvor jeg tilbyder: samtaleterapi, healing, zoneterapi, individuel alkoholrådgivning og vejledning i, hvordan man kan styrke sine knogler på en naturlig måde.

Du kan læse nærmere om emnerne i menuen ude til venstre.

I 1988 blev jeg ædru efter mange års alkohol-og medicinmisbrug, så det er mine egne

erfaringer indenfor alkoholisme – og ikke mindst det ædru liv – der er grundlaget for min alkoholbehandling.

Efter 2 sammenfald i ryggen fik jeg i 2008 konstateret osteoporose, og jeg har siden kunnet forøge min knoglemasse udelukkende vha. kost, kosttilskud, motion og ved at arbejde med mine tanker og følelser.

Derfor tilbyder jeg nu også vejledning og oplysning om de muligheder, der p.t. findes for at opbygge sine knogler uden kemisk medicin.

Og har uheldet været ude, og du har fået smertefulde sammenfald, så kan jeg hjælpe dig med at lære at leve med det og at få en god og indholdsrig dagligdag, hvor der er fokus på muligheder i stedet for begrænsninger. Se under “osteoporose” og evt. www.knogleskørhed.com

At holde op….

Dét at holde op med at drikke, er sædvanligvis utrolig svært. Men ét er at holde op – noget andet er fortsat at holde sig ædru.

Al den energi, som du før brugte på at drikke, kan du nu bruge på en konstruktiv måde og samtidig gå i gang med en personlig udviklingsproces.

Du må lære at tage ansvar for dit eget liv, og du må finde ind til netop dine ressourcer og kvaliteter for dermed at få større selvtillid og livsglæde.

Fejlagtigt kan vi tro, at glæden kommer, når vi drikker – at den kommer udefra. Men glæden skal komme indefra – og den venter kun på, at du får fat i den….

Selvom du måske har svært ved at se det lige nu, vil du opdage, at et liv uden alkohol er et rigt liv – hvis du vælger at udnytte dine muligheder.

Valget er dit.

Personlig udvikling:

At få fat på sin indre glæde kræver et stykke arbejde af dig. Du vil ikke få noget forærende, men jeg vil give dig nogle redskaber, som du selv skal arbejde videre med, for at du kan lære dig selv bedre at kende.

Selvom du selv skal gøre udviklingsarbejdet, er det nødvendigt at få hjælp udefra fra en person, der selv har været igennem processen, og som derfor kan guide og vejlede dig videre. Og som kan give dig den følelsesmæssige omsorg, der er nødvendig for at kunne komme videre.

En konsultation kan f.eks. indeholde: samtale, afspænding, healing, små meditationsøvelser, drømme, følelsesforløsende terapi og personlig vejledning. Alt efter, hvad du lige nu har brug for.

Læs mere på min hjemmeside.

www.magdavius.dk