misbrugsbehandlere.dk

Om misbrugsbehandlere.dk

At finde den rigtige misbrugs- og afhængighedsbehandler, kan ofte være en lang og udfordrende proces og mange mennesker ved end ikke hvor de skal begynde at lede. Der er desværre nogle mennesker der ender med at give op i forsøget på af finde den hjælp de har brug for.

Protalen er opstået på denne bagrund. Vi ønsker at det skal være nemt at få et overblik over de private udbydere af misbrugs- og afhængighedsbehandling der er tilgængelig i Danmark. Vi giver samtidigt brugerne det fulde overblik og muligheden for at de kan finde lige præcis den behandler der bedst matcher deres behov.

Mennesker der har udviklet et misbrug, eller en afhængighed har brug for professionelle og erfarne behandlere. Professionelle behandlere der kender til og forstår afhængighedens kompleksitet og som er i stand til til at hjælpe dem på den bedst tænkelige måde og derved opnå det bedst tænkelige resultat. 

Formål:

At hjælpe mennesker der er fanget i et misbrug eller en afhængighed med at finde en uddannet og erfaren misbrugs- og afhængighedsbehandler i deres nærområde.

At misbrugs- og afhængighedsbehandlere bliver mere synlige i en verden, hvor der aldrig har været mere brug for dem end der er nu.

At skoler, institutioner og virksomheder kan finde kompetente og erfarne undervisere og foredragsholdere i deres nærområde.

Mission:

Bedre rådgivning og behandling til misbrugere, afhængige og deres pårørende.

At kende dig selv er begyndelsen på al visdom

– Aristoteles

Selv om misbrug og afhængighed på mange områder er ens, er der også forskelle der skal tages højde for. Det er ikke alle behandlere der er uddannet til at hjælpe med de mange forskellige afhængigheder der findes. Det giver derfor god mening at der her på portalen kan søges efter specifikke færdigheder blandt behandlerne.

Vi ved det er muligt at komme fri af en afhængighed, uanset hvilke afhængighed der er tale om. Vi har gennem årene set mange mennesker der har fået et nyt og bedre liv, efter de har gennemført et behandlingsforløb.

Mange studerende og professionelle kolleger har igennem årene efterspurgt en platform for uddannede misbrugs- og afhængighedsbehandlere. Jeg håber at misbrugsbehandlere.dk kan opfylde en del af dette behov.

Misbrugsbehandlere.dk
Syvvejen 18
4305 Bybjerg

 

Telefon
+ 45 20 89 95 89

Mail: info@misbrugsbehandlere.dk

CVR. 38056972